bastrabatt.com
Hem Butiker Stuvbutiken Rabattkod

Stuvbutiken Erbjudande & Rabatt November 2022

Dagligen uppdaterad Stuvbutiken Erbjudande & Rabatter gör det möjligt för dig att få upp till 70%. Och det finns 15 Erbjudande & Kampanjkod är 100% gratis för tusentals onlinebutiker.

Betyg för Stuvbutiken
4.4 / 799 Röster
 • Visa Alla 15
 • Erbjudanden 15

ANNONS

 • Använd alla Stuvbutiken koder i kassan med ett klick.

  Betrodd av 2 000 000+ användare

  Verifierad

 • Stuvbutiken Omdöme

  Peter Jegefalk
  2018-04-23 08:49:25

  Bra service

  beställde heltäckningsmatta till ett mycket bra pris. Bad om att få den kapad till en viss bredd utöver längden vilket de gjorde som ren service. Sen att schenker strular är inte Stuvbutikens fel

  Claes Andersson
  2021-05-22 10:47:38

  Simon är bäst, tack!

  Hej!Jag måste bara säga att den beställning jag gjorde kom fram fort och den var riktigt bra packad av Simon så allt har var mycket bra och jag är helnöjd!

  Sandra
  2021-03-09 11:29:14

  Utmärkta

  Snabb leverans, låga priser, bra kvalitet på varorna, utmärkt kundservice, bra betalningsalternativ och fraktalternativ. Är väldigt nöjd och kan verkligen rekommendera. Kommer definitivt handla fler saker från Stuvbutiken!

  Rasmus Waak Brunkestam
  2021-11-24 11:43:10

  Superbra service

  Superbra service! Trevlig personal och prisvärda bra produkter! Kan varmt rekommendera denna butik!

  Hans
  2018-03-21 10:09:25

  Bra priser, bra service.

  Beställde några småsaker bl. a. mindre mängd kvalitetsfärg till mycket bra pris. Väldigt nöjd. Fick mail om obetydlig försening. Utomordentligt väl förpackat.

  Ewa S
  2020-06-24 19:11:52

  Blixtsnabb leverans!

  Mycket nöjd! Rekommenderas!!

  Malena
  2020-08-08 10:15:21

  Smidigt och bra att beställa…

  Smidigt och bra att beställa samt returnera. Professionell och hjälpsam kundservice! Kommer absolut användas igen om behov finns.

  Ella
  2020-08-20 18:10:07

  Min order var plockad och på väg bara…

  Min order var plockad och på väg bara minuter efter att jag beställt! Riktigt imponerande! Uppskattar även tydliga produkttexter för oss mindre händiga kunder! :)

  Eva
  2020-07-24 15:45:23

  Jättenöjd med mitt köp på stuvbutiken!

  Skulle måla om huset,i sommar,och kollade lite på nätet angående priser.Hittade,som tur var, stuvbutiken vars priser är helt fantastiska.70 liter,i valfri bruten kulör, för under 4000 kr.Hade kostat mig det tredubbla i en färghandel.Bra pris,snabb leverans och bra produkter gör att detta företaget förtjänar en stark 5!

  Oby Leröy
  2021-03-03 10:41:47

  Ända butiken man ska handla ifrån.

  Jag kommer aldrig handla någon annanstans än Stuvbutiken.Super professionella fick hjälp av Linda i butiken och Alice i ehandel. Bättre service får man leta efter.Dem borde få löneförhöjning.

  FAQ for Stuvbutiken

  Er der någon speciell erbjudande i Stuvbutiken?

  Stuvbutiken gör reklamaktiviteter, alla typer av golvprodukter och andra möbler diskonteras, upp till 60% rabatt. Om du vill ändra ett helt nytt golv för ditt hus och ändra en helt ny stämning, kom direkt till deras officiella hemsida för att se, kanske det finns nya överraskningar.

  Vad sägs om Stuvbutiken leveransinformation?

  Stuvbutiken behöver alltid mottagaren vara närvarande när varorna levereras och att underteckna fraktsedeln när varorna skickas. Om du bor i en lägenhet, få varorna levererade till din dörr under dagen; om du bor i en villa, få varorna levererade till tomtens gräns. Stuvbutiken har ingen betydelse för operatörens tid eller körtid. Rederiet kommer fortfarande att kontakta dig via anmälningsnumret du angav vid köpet.

  Vilka betalningsmetoder accepterar Stuvbutiken?

  Stuvbutiken har samarbetat med Klarna för att ge dig en betalningsmetod. De nuvarande betalningsmetoderna som för närvarande är tillgängliga via Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Om möjligt är fakturor standardbetalningsmetod. När du betalar med faktura kan du använda Klarnas fakturavillkor när som helst. Det finns för närvarande en 14-dagars kreditränta, en påminnelseavgift på 60 SEK och 24% ränta på efterskott plus den referensränta som svenska banken har fastställt given tid.

  Kan jag kombinera Stuvbutiken Rabattkod?

  Erbjudande av Stuvbutiken är endast för enstaka beställning, rabatt i kassan.Det vill säga, du kan välja att använda en enda Erbjudande för ytterligare rabatt på din beställning.Stuvbutiken vet att kunderna vill ha fler erbjudanden och rabatter, så du kan få andra erbjudanden även om du inte har Erbjudande.

  Har Stuvbutiken en rabatt för ny kund?

  Ja. Liksom många andra onlinebutiker har Stuvbutiken skapat en exklusiv 10% rabatt och Stuvbutiken Rabattkod för sina kunder som tillbringar i sina butiker för första gången. Detta är ett så bra sätt att köpa Stuvbutiken -produkt till ett rabatterat pris, eller hur? Presentera Stuvbutiken Rabatter du väljer på kassasidan för att njuta av Stuvbutiken: s första rabatt.

  Hur mycket kan jag spara hos Stuvbutiken?

  Ur kundens perspektiv erbjuder Stuvbutiken en mängd olika erbjudanden och aktiviteter så att varje kund kan spara pengar på Stuvbutiken. I November erbjuder Stuvbutiken kunder rabatter som Super Value Erbjudanden : Stuvbutiken Upp Till70% Rabatt !. Följ Stuvbutikens stora medieplattformar för den senaste Kampanjkod så att kunderna kan lära sig mer om Stuvbutikens shoppingbesparingsguide i förväg.

  Liknande Erbjudande Som Stuvbutiken Rabattkoder

  • TripX Erbjudande - 40% Billigare Auf Valda Produkter

   Utgår 24-1-23
   Se alla Tripx Erbjudande
  • KR 79,- MÅNAD - Gillar Du TV-serier och Vill Ha Omedelbar Tillgång Till De senaste Serier från HBO Prenumerera Idag Och Du Kan Titta Så Mycket Du Vill För Endast 79,- Kronor Pr

   Utgår 22-2-23
   Se alla Hbo Nordic Erbjudande
  • 50 Kr + Upp Till 2 % Tillbaka Hos Sängjätten

   Utgår 24-1-23
   Se alla Säng Jätten Erbjudande
  • Anmäl Dig Till Nyhetsbrev Hos Och Få Tillgång Till Kampanjer

   Utgår 18-2-23
   Se alla Barn Erbjudande

  Prenumerera På Nyhetsbrev

  Prenumerera och få det senaste Stuvbutiken erbjudandet!