bastrabatt.com
Hem Butiker Hornbach Rabattkod

Hornbach Erbjudande & Rabatt Januari 2022

Dagligen uppdaterad Hornbach Erbjudande & Rabatter gör det möjligt för dig att få upp till 80%. Och det finns 15 Erbjudande & Kampanjkod är 100% gratis för tusentals onlinebutiker.

Betyg för Hornbach
4.7 / 609 Röster
  • Visa Alla 15
  • Erbjudanden 15

FAQ for Hornbach

Vilka betalningsmetoder accepterar Hornbach?

Betalingsmetoderne for køb på Hornbach online er: kreditkort (Visa, MasterCard, Postnord, Discovery og JCB); PayPal, fælles betaling. Faktureringsadressen skal matche den adresse, der er registreret for den betalingsmetode, du vil bruge.

Hvor tilfreds er Hornbach kundetilfredshed?

De har de mest glade forbrugere i stormagasiner for 13. år i træk! Hornbach har altid haft den højeste rating med en NKI på 78, hvilket er 4 point højere end branchens gennemsnit. Deres tro har været, at håndværkere og boligindretningsarkitekter skal have det sjovt med dem i over 140 år. De deler ikke kun en kærlighed til at designe hjemme og i haven med deres klienter, men de stræber også efter at producere ægte meningsfulde egne værker.

Tilbyder Hornbach den bedste prisgaranti?

Hornbach er kun ansvarlig for at bestemme priserne på deres forhandlertjenester og skal straks opdatere alle priser gennem forhandlerkontoen, men forhandleren har altid oplysninger, der ikke er taget, så når andre virksomheder har lavere priser for det samme produkt , kan du kontakte dem med det samme. De giver kunderne de mest gunstige betingelser for at levere kundeservice.

Prenumerera På Nyhetsbrev

Prenumerera och få det senaste Hornbach erbjudandet!