bastrabatt.com
Hem Butiker Foodora Rabattkod Influencer

Foodora Rabattkod Influencer Mars 2023

Vi lägger till alla nya Foodora Rabattkod Influencer tillgängliga för dig. Använd det senaste Rabattkoder för att göra ditt köp ännu billigare. Kolla in vår översta Foodora Erbjudande: Super Value Erbjudanden : Foodora Upp Till70% Rabatt !.

Betyg för Foodora
4.3 / 420 Röster
 • Visa Alla 11
 • Rabattkoder 1
 • Erbjudanden 10

ANNONS

 • Använd alla Foodora koder i kassan med ett klick.

  Betrodd av 2 000 000+ användare

  Verifierad

 • Foodora Omdöme

  Erik A
  2022-08-09 17:02:13

  Beställde en kebab på kungsholmens…

  Beställde en kebab på kungsholmens pizzeria, snabb leverans! Bra foodora

  Cecilia
  2022-01-16 15:33:19

  Funkade perfekt

  Funkade perfekt, 6 min sen men varför ha bråttom. Smakade underbart och varmt var det. Beställde indiskt. Budet lämnade utanför dörren en trappa upp, ringde på men det är ju bra så man får en hint utöver telefonen.

  marie
  2021-12-03 15:16:40

  Foodora market Malmö

  Foodora market MalmöBeställde från market för första gången. Allt gick så smidigt och bra trots att jag råkade beställa utan rabattkod först! Superbra support. Det blir nog fler gånger även om det kostar en del. Rekommenderas

  Hanna
  2021-07-29 19:02:16

  Foodora är en tjänst inte dem som levererar.

  Jag tror många missförstår vad foodora är, det är en tjänst som låter snabbmatskedjor ha egna bud som lämnar vår mat. Är det ett specifikt bud som varit oprofessionellt så ska man skriva den recensionen på deras hemsida inte här.Jag har varit nöjd med själva foodora, kanske haft tur med de matställen jag beställt från har varit jättebra.

  Cecilia
  2022-04-03 14:50:22

  Bäst!

  Beställt tre ggr lunchtid och funkat perfekt med lämning en trappa upp. Buden har ringt på och alltid varit mkt trevliga. Mycket smidigt!

  Andreas Vasilas
  2020-04-24 17:27:47

  Beställt mkt via foodora i covid-19…

  Beställt mkt via foodora i covid-19 krisen och det har funkat mycket bra. Alltid snabb leverans. Ett par gånger har beställningarna avbrutits en kort stund efter de lagts, men det har då haft med restaurangen att göra, inte tjänsten. Rekommenderas!

  Mattias
  2020-12-07 16:26:59

  Babylon

  Blev missförstånd i tidsbeställning. Min leverans stod ute på asfalten i ca 45 (16:30) innan jag kom hem. Hade beställt leverans till 17:15. Ringde pizzerian som fixade nya pizzor. Fick hem dem 20 min senare. Supertrevlig pizzabud och hjälpsam personal!

  Carina Haak
  2022-01-01 17:23:37

  Inga problem alls

  Inga problem alls, någon gång har det varit lite lång leveranstidDe ringer alltid om de inte hittar

  Christhel Stendahl
  2022-10-10 15:12:08

  Är väldigt nöjd kund sedan länge

  Är väldigt nöjd kund sedan länge. Snabbt o smidigt att handla genom Er. Ger 10 stjärnor av 10 möjliga. Senaste beställning var 221006Mvh Christhel Stendahl i Malmö

  Erik
  2022-02-08 18:15:00

  Beror helt på vem som levererar

  Jag har en väldigt mixad erfarenhet av Foodora men överlag är det snarare åt det bättre än sämre hållet. Maten har i princip alltid kommit inom rimlig tid men ibland har det varit spill eller pizza där fyllning ramlat åt sidan men det är ytterst sällan det skett. Mitt största problem har varit de som kör bil och alltid ringer/ber en komma ner medan cykelbud i princip alltid kommer upp som dom ska. Begär man kontaktfri leverans bör budet lämna det utanför dörren som man begärt men det händer väl kanske en av fem gånger bland de bud som kommer upp.Edit. Sänker en stjärna för att jag återigen fick springa ner och hämta maten som handlades via food market. Begärde kontaktlöst just för man är sjuk och inte vill ut och ränna men nu blev man tvungen till det iallafall.

  FAQ for Foodora

  När börjar Foodora leverera mat?

  Foodoras leveranstider varierar. Några av Foodoras kooperativa restauranger är öppna senare, men också tidigare än andra. När det gäller Foodora-bearbetningsleveranser är Foodora öppet: 10-22 på vardagar och 11-22 på helger. Och Foodoras hastighet är fantastisk! I genomsnitt levereras de inom 30-35 minuter, men den exakta tiden beror på vald restaurang och tid. Innan du gör en beställning ser du ungefärlig leveranstid. Den är baserad på historiska data och realtidsförhållanden, men tar inte hänsyn till storleken på din beställning, vilket också avgör hur lång tid det tar. Observera att tidsangivelsen är en uppskattning och inte alltid indikerar den exakta leveranstiden, eftersom oväntade förseningar kan uppstå.

  Vilka restauranger kan jag beställa från?

  Varje restaurang har ett unikt leveransområde, som bestäms av flera faktorer. Den allmänna radien för foodora.se från restaurangen till kunden är cirka 3 kilometer, men den justeras ibland efter faktorer som trafikmiljöns vänlighet, matens transportkapacitet och säsongen/vädret. Restauranger kan också välja att gå offline (och därmed försvinna från ditt takeaway -område) när de är stressade. Om du har några frågor om avhämtningsområden eller restauranger som inte kan beställas, är du välkommen att skicka ett mail till [email protected]

  Kan jag kombinera Foodora Rabattkod?

  Tyvärr är detta inte möjligt.Foodora har många Rabattkod tillgängliga för kunder, men de fungerar inte tillsammans.Du kan ta del av andra erbjudanden eller rabatter. Så oroa dig inte, Foodora är alltid uppmärksam på kundernas behov.

  Har Foodora en ny kunders rabatt?

  Ja. Foodora erbjuder en exklusiv rabatt på 10% första ordning nu. Om du aldrig har haft en konsumtionsrekord i Foodora onlinebutik tidigare, kan du få Foodora Rabattkod för det första köpet. Dessutom finns det ett stort antal andra Foodora Rabatt Du kan göra ett bra val på bastrabatt.com enligt dina behov.

  Hur mycket kan jag spara hos Foodora?

  Foodora erbjuder ibland sina kunder kampanjer för att spara lite pengar med en mängd olika kampanjer och erbjudanden. Det finns 8 kampanjer som väntar på dig i Mars, inklusive 1 Rabatt. Varje konsument som köper på Foodora sparar i genomsnitt kr39.

  Liknande Erbjudande Som Foodora Rabattkoder

  Prenumerera På Nyhetsbrev

  Prenumerera och få det senaste Foodora erbjudandet!

  bastrabatt.com använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter antar bastrabatt.com att du samtycker till vår cookiepolicy.