bastrabatt.com
Hem Butiker Foodora Rabattkod Influencer

Foodora Rabattkod Influencer December 2021

Vi lägger till alla nya Foodora Rabattkod Influencer tillgängliga för dig. Använd det senaste Rabattkoder för att göra ditt köp ännu billigare. Kolla in vår översta Foodora Erbjudande: Bästa Erbjudandet: 50% Rabatt På Alla Varor.

Foodora Omdöme
4.6 / 248 Röster
  • Visa Alla 14
  • Rabattkoder 3
  • Erbjudanden 11

FAQ for Foodora

När börjar Foodora leverera mat?

Foodoras leveranstider varierar. Några av Foodoras kooperativa restauranger är öppna senare, men också tidigare än andra. När det gäller Foodora-bearbetningsleveranser är Foodora öppet: 10-22 på vardagar och 11-22 på helger. Och Foodoras hastighet är fantastisk! I genomsnitt levereras de inom 30-35 minuter, men den exakta tiden beror på vald restaurang och tid. Innan du gör en beställning ser du ungefärlig leveranstid. Den är baserad på historiska data och realtidsförhållanden, men tar inte hänsyn till storleken på din beställning, vilket också avgör hur lång tid det tar. Observera att tidsangivelsen är en uppskattning och inte alltid indikerar den exakta leveranstiden, eftersom oväntade förseningar kan uppstå.

Vilka restauranger kan jag beställa från?

Varje restaurang har ett unikt leveransområde, som bestäms av flera faktorer. Den allmänna radien för foodora.se från restaurangen till kunden är cirka 3 kilometer, men den justeras ibland efter faktorer som trafikmiljöns vänlighet, matens transportkapacitet och säsongen/vädret. Restauranger kan också välja att gå offline (och därmed försvinna från ditt takeaway -område) när de är stressade. Om du har några frågor om avhämtningsområden eller restauranger som inte kan beställas, är du välkommen att skicka ett mail till [email protected]

Prenumerera På Nyhetsbrev

Prenumerera och få det senaste Foodora erbjudandet!