bastrabatt.com
Hem Butiker Elgiganten Rabattkod

Elgiganten Kampanjkod & Rabatt Februari 2024

Gratis Erbjudande & Rabatter hittar du på vår webbplats. Titta nu - Elgiganten Rabattkod och Kampanjkod efter din favoritprodukt till ett billigare pris!

Betyg för Elgiganten
3.7 / 119 Röster
 • Visa Alla 15
 • Rabattkoder 1
 • Erbjudanden 14

ANNONS

 • Använd alla Elgiganten koder i kassan med ett klick.

  Betrodd av 2 000 000+ användare

  Verifierad

 • Elgiganten Omdöme

  Christoffer Jaremo
  2019-06-05 08:46:28

  Helt ok.

  Trevlig personal som är väldigt hjälpsamma. Bra priser på dator och telefontillbehör.Dock dåligt utbud på hörlurar, spel, telefoner förutom Iphone och Samsung och liknande. Det flesta får man beställa via deras lager.Väldigt segt att kontakta deras kundtjänst, man sitter i kö länge. Beställde ett skal till min telefon när jag var i deras butik på en söndag. Nu är det onsdag o det förväntar sig att den kommer på fredag. Lite underligt att det tar typ en vecka att leverera något jag beställt ifrån butiken och redan betalt för.

  Leif Jönsson
  2022-06-22 13:46:41

  Den 21 maj 2022 köpte jag en Iphone 11…

  Den 21 maj 2022 köpte jag en Iphone 11 hos Elgiganten med alla tillbehör på Stora Marknadsvägen 15 i Täby Centrum.Ordernummer 2244830302. Jag blev expedierad av en ung man som enligt kvittot heter Robinfar. Han tog hand om mig mycket sympatiskt och engagerat och med vänlighet i den timslånga verkställigheten. Det var den bästa service jag har upplevt på länge och jag önskar honom lycka till i fortsättningen. / MVH från Leif Jönsson, Anbudsvägen 15, Täby

  Erik
  2020-02-07 17:50:53

  Köpte en TV och var inte riktigt nöjd

  Köpte en TV och var inte riktigt nöjd. Kontaktade då Elgiganten om detta och jag fick returnera den utan problem. De hjälpte mig även att hitta en TV som var mer i min smak! Nu är allt frid och fröjd.

  Marcos
  2022-09-04 15:15:48

  Pris bra, kundtjänst trevlig men mycket tid för hjälp

  Lätt och snabbt att handla. Stort utbud, bra priser. Kundtjänst trevlig men ta mycket tid

  Kevin
  2021-01-07 06:38:18

  Butik och hemsidan är så olika

  Har haft lite blandade känslor om elgiganten länge nu men låt mig börja med att säga att jag inte ofta handlar eller besöker deras butiker. Dels så i dom butiker som jag tidigare har besökt (förutom en) har upplevt att personalen är okunnig och ganska angenäma om att bara sälja på mig som kund produkter som dom oftast inte vet speciellt mycket om, även om det är deras avdelningar, och försöker då övertala att köpa lite dyrare saker som "dom" finner mer värda. Sånt uppskattas inte hos många nu för tiden, eller det har det aldrig gjort, ingen gillar en uppnosig okunnig försäljare.Hemsidan är en helt annan version av företaget, den är väldigt klar och tydlig och man får mycket information om produkterna man kollar på. Samt att dom ofta har erbjudanden till bra rabatterade priser om man jämför med flera konkurrenter.Det absolut sämsta dock är att dom kör ut paket med Bring som för mig som inte bor i stan tar flertalet dagar längre att komma fram än alla andra fraktbolag i Sverge gör.Det är ju dock gratis frakt så det är alltid trevligt.Jag rekommenderar Elgiganten men va uppmärksamma i butikerna, och kom ihåg en säljare är alltid en säljare.

  Kalle Rosenberg
  2020-07-12 10:04:40

  Helt superbra.

  Helt superbra.Kunnig personal, fick ännu bättre lösning på mitt problem än jag trodde. Fantastisk bra personal!!!!!!Tack!!!!!!

  Bo Sandell
  2020-11-29 12:40:15

  JAG KÖPTE NYLIGEN EN NY SMART-TV/LG.

  JAG KÖPTE NYLIGEN EN NY SMART-TV/LG.DET BLEV EN DEL PROBLEM VID KÖPET, SOMLÖSTES PÅ ETT LYSANDE SÄTT AV ENTJEJ (JOHANNA) KVITTONR: 2091947258( 26/11)INGEN IRRITATION TROTS ETT MYCKET LÅNGTSAMTAL( SOM F.D.SÄLJARE I OLJEBRANSCEN VET JAGVAD SERVICE VILL SÄGA)HON BORDE FÅ EN BONUS AV NÅGOT S

  AndersP
  2022-08-10 07:42:27

  Köpte en router

  Köpte en router, när vi kom hem såg vi att den var nästan tusen kronor billigare i en annan butik. Tänkte att packa ner den, åka 10 mil för att lämna tillbaka den (var uppsatt och konfigurerad) hade vi ingen lust med.Vi skickade ett mail till Elgiganten, mest på chans. Efter drygt en vecka kom det en Swish på beloppet och ett mail som bad om ursäkt för lång svarstid.WOW!SNACKA om kundservice!

  IB
  2021-01-19 17:49:28

  Toppen Norra Hamngatan 32 första g…

  Toppen Norra Hamngatan 32 första g Simon F mycket proffsig med min telefon .sedan min kopiator HP DeskJet2700 All-in-One printer installation till min dator Elias B även där en proffsig man som kunde och var väldigt hjälpsam .Så jag tycker att Elgiganten ska ha all berömmelse de kan få Jag rekommenderar dem

  Henrik Björk
  2020-06-05 01:29:20

  Man får det man bukar betala för

  Man får det man bukar betala för. Kvaliteten var inte bästa och gick så klart sönder efter garantin löpt ut.

  FAQ for Elgiganten

  Kan jag kombinera Elgiganten Rabattkod?

  Elgiganten anger att Rabattkod inte kan staplas ihop samtidigt.Elgiganten har många Rabattkod tillgängliga för kunder, men de fungerar inte tillsammans.Dessutom har systemet satt som villkor att endast en Rabattkod kan användas, så det är omöjligt att använda Rabattkod i kombination vid betalning, och systemet kommer automatiskt att ogiltigförklara en av dem.

  Finns det en Elgiganten ny kunders rabatt du kan få?

  Ja. Elgiganten ger sina nya kunder ytterligare 15% rabatt och Elgiganten Rabattkod nu. Denna underbara första kundrabatt är endast tillgänglig för din första beställning på Elgiganten. Detta är ett så bra sätt att köpa Elgiganten -produkt till ett rabatterat pris, eller hur? Presentera Elgiganten Rabatter du väljer på kassasidan för att njuta av Elgiganten: s första rabatt.

  Hur mycket kan jag spara hos Elgiganten?

  Beroende på Elgiganten kampanjerna skiljer sig också produktrabatterna som kunderna kan njuta av på Elgiganten. Få de senaste Elgiganten Rabattkod och populära erbjudandena och spara upp till 85%. Varje konsument som köper på Elgiganten sparar i genomsnitt kr41.

  Liknande Erbjudande Som Elgiganten Rabattkoder

  Prenumerera På Nyhetsbrev

  Prenumerera och få det senaste Elgiganten erbjudandet!

  Vi antar att du godkänner cookiepolicyn om du fortsätter.