bastrabatt.com
Hem Butiker Bershka Rabattkod

Bershka Erbjudande, Rabatt och Rabatter December 2021

På vår webbplats hittar du en mängd olika Erbjudande & Kampanjkod. Dra fördel av Bershka Rabattkod för din lyckliga shoppingupplevelse. Bästa Bershka Rabatt på dagen: Anmäl Dig Nyhetsbrevet För Att Få Specialerbjudanden Och Kampanjer Vid Bershka.

Bershka Omdöme
4.7 / 519 Röster
  • Visa Alla 6
  • Erbjudanden 6

Tips Om Shopping

Bershka tillhandahåller standardleverans mellan 4 och 8 arbetsdagar. Det kan ta upp till 14 arbetsdagar att slutföra, med undantag för Hawaii och Alaska. Leveranstiden är 3 till 5 arbetsdagar. Endast Hawaii och Alaska berörs, så att resten av USA står utåt och tittar in. Du kan ange en leveransadress istället för den adress som används för registrering under betalningsprocessen. Vid hemleverans skickar rederiet ett SMS -meddelande som informerar dig om orderns ankomstdatum. Vid hemleverans kommer rederiet att skicka ett sms med ett meddelande om när din beställning kommer till Bershka.
Om du är en icke-registrerad användare kan du ÅTERKOMMA genom att gå till avsnittet "Retur" i din Ansök om ett konto. Du kommer dit genom att klicka på länken längst ner på fraktpostsidan. Returavgiften på $ 5,95 dras av från din återbetalning. Bershka -produkter kan returneras för full återbetalning inom 30 dagar efter köpet. Artiklar måste returneras i originalskick, oöppnade och med alla originaletiketter.

Prenumerera På Nyhetsbrev

Prenumerera och få det senaste Bershka erbjudandet!